Ik moest haar beffen

Ik moest haar beffen

Ik wilde mijn vriendin neuken maar toen ze haar benen wijd had en ik tussen haar benen kroop om mijn pik erin te stoppen pakte ze ineens mijn hoofd en duwde ze mijn hoofd naar haar natte kutje.

Het was duidelijk, haar kutje had een tong nodig dus ik besloot mijn tong over haar jonge kutje te halen. Eerst ging ik met mijn tong over haar schaamlippen en al snel ging ik iets hoger om druk te zetten met mijn tong op haar klit.

Ik zag haar genieten en na enkele minuten wilde ik haar kutje neuken. Ik ging bovenop haar liggen, ik gaf haar enkele kusjes waardoor zij de smaak van haar eigen kutje proefde en ik stak mijn pik langzaam en voorzichtig in haar kutje.

Ik was zo geil dat ik veel te snel klaar kwam. De eerste keer kwam ik klaar op bed, ik duwde mijn pik weer in haar opening en na een paar minuten kwam ik weer klaar! Dit keer in haar kutje dus maar hopen dat ze niet zwanger raakt!

Na mijn tweede zaadlozing in haar natte kutje zag ik haar bruine ogen naar mij kijken, het duurde niet lang meer. Ze beet op haar lip, ze kronkelde iets en plotseling greep ze het kussen.

Danielle kwam luid klaar maar ze was even vergeten dat ze het raam open had staan! Ik schaam me nu dood voor de buren! Ze maakte zoveel geluid tijdens haar orgasme dat ze het in de kerk verder op in de straat nog hebben gehoord!

Reageren is niet mogelijk.