Babsie heeft een luisterend oor voor jou

Babsie heeft een luisterend oor voor jou

Ingezonden bericht van Volker S:
Na mijn scheiding was ik vaak eenzaam, ik ging uit verveling naar de hoeren in Den Haag of Amsterdam maar het was alleen maar lichamelijk plezier. Geestelijk verschrompelde mijn geest steeds verder. Ik was zo verdrietig en eenzaam tot ik contact kreeg met Babie, een leuke meid van toen 43 jaar. Inmiddels is zij 44 jaar geworden. Een rijpe vrouw maar eentje die met haar gevoel en hersens lekker babbelt. Zij pakte mij op uit de eenzaamheid en regelmatig klets ik gezellig met haar.

Zij heeft net als ik veel meegemaakt en daardoor is het makkelijker om diepere gesprekken over zware onderwerpen te houden want een scheiding geeft erg veel verdriet. Ik ben een echte man maar ook deze man kan al het leed van een scheiding en de eenzaamheid niet goed verdragen.

Probeer het eens, klets eens gezellig met een webcam meisje. Ik raad je Babsie voor een leuk gesprek aan maar er zijn vele meisjes en vrouwen die de tijd voor je willen maken. Het gaat niet alleen om de seks, het gaat ook om het menselijke, even je verhaal kwijt en praten over je leven. Dat is het mooie van deze vrouwen, het kost je geld maar minder dan een psychiater en fleuren je op als je depri bent. Dat is gewoon lief van ze!

Reageren is niet mogelijk.